top of page

TROMATZ®

Simple Pro Rechargeable има сменяема глава на четката и акумулаторна батерия. Предлага се с прозрачна капачка за защита на четините.

Simple Pro Rechargeable има сменяема глава на четката и акумулаторна батерия. Предлага се с прозрачна капачка за защита на четините.

TROMATZ

Технологията TROMATZWAVE®

TROMATZWAVE® революционизира пазара за грижа за устната кухина!

Електрическите заряди на извънклетъчните полизахаридни вещества  са градивните елементи на биофилмите. Биоелектричните микротокови вълни на TROMATZWAVE® са нискочестотни електрически сигнали, сравними с честотите на радио или телеграма. Новата технология TROMATZWAVE® използва хибридна електростатична сила, като едновременно налага AC (променлив ток) и DC (постоянен ток) на микрочестота от 0,7 V, за да разбие ефективно бариерата на полизахаридните вещества.

AC, променливият ток, отслабва структурата на матрицата и я прави пропусклива за антибактериално третиране.

DC, постоянният ток, взаимодейства със свойствата на биофилма, което води до отделянето му на повърхността.

Вълните, използвани в микротоковата терапия, са подобни по честота на естествените електрически сигнали на тялото (под 1000 микроампера), което ги прави напълно безопасни и е малко вероятно да причинят дискомфорт.

Биоелектричният ефект на четките за зъби TROMATZ® върху отстраняването на плаката се отнася до използването на нискочестотен електрически ток за разрушаване и отстраняване на плаката от зъбите. Зъбната плака (ако не се лекува, тя се втвърдява като зъбен камък) е натрупване на бактерии върху зъбите и венците, което може да доведе до кариес и заболявания на венците.

Четките за зъби TROMATZ® използват малък електрически ток, за да създадат електромагнитно поле от приблизително 1,8см около косъмчетата на четката. Това поле генерира заряд върху повърхността на зъбите, който разрушава бариерата на полизахаридната матрица на бактериалните колонии и ги отделя от зъбите, брекетите, имплантите и протезите. Микротоковите вълни също така стимулират производството на слюнка, което помага за отмиването на плаката и бактериите.

Въпреки че физическото почистване на биофилми от повърхността на зъбите е един от начините за превенция на кариес и заболявания на венците, натискът може да бъде болезнен (особено ако зъбите са чувствителни) и да увреди венците и зъбния емайл, излагайки нервите на студени и високи температури.

Без вибрации, звук или натиск, нашата иновативна, патентована технология безопасно премахва зъбната плака, предпазва емайла и чувствителните зъби и помага за предотвратяване на дългосрочни проблеми със зъбите. Подходящи за бременни и хора с брекети

КОНСУЛТИРАЙТЕ СЕ С НАС

bottom of page