top of page

НАДСТРОЙКИ CONELOG®

Швейцарското качество и традиции, утвърдени и на българския пазар за импланти! Имплантите CAMLOG са предпочитани в световен мащаб, с 25 годишна успешна история, дължаща се на оптималните им цени и отлични резултати.

Временните надстройки на CONELOG® са изработени от титаниева сплав и се предлагат за временни възстановявания в два варианта: за корона и мост. Могат да се използват при незабавни имплантации или след разкриване на гингивата.

CONELOG® Временни надстройки

CONELOG® Титаниевите бази CAD/CAM действат като свързващата основа за персонализирани зъбни възстановявания. Реконструкциите се изработват с помощта на CAD/CAM техники. Предлагат във версии за корона и мост в гингивални височини 0,8 и 2,0 мм.

CONELOG® Титаниеви бази CAD/CAM

Анатомично оформените надстройки, позволяват оптимален дизайн на пънчето. Предлагат се както прави, така и под ъгъл с различна гингивална височина и форма. Ъгловите надстройки Esthomic® A и B версии са разграничени от изместването на кама с 60°. Това води до шест протезно ориентирани въртящи се позиции.

CONELOG® Esthomic® надстройки

Ball, Locator® и правите бар надстройки са произведени като единични части с резба в апикалната си област, която се свързва с импланта CONELOG®, посредством съответните инструменти за поставяне.

CONELOG® Ball, Locator® и прави бар надстройки

CONELOG® Disconnector за надстройки

Предлага се специална отвертка CONELOG® за лесно отстраняване на надстройките от имплантите или лабораторните аналози.

CONELOG® Disconnector за надстройки

Предлага се специална отвертка CONELOG® за лесно отстраняване на надстройките от имплантите или лабораторните аналози.

КОНСУЛТИРАЙТЕ СЕ С НАС

bottom of page